img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-6-2024 11:04

Dag van de Bouw - neem een kijkje bij bouw Onderwijscampus Gilde Opleidingen Roermond

Roermond - 5 juni 2024 - Zaterdag 8 juni - de Dag van de Bouw - opent de bouwplaats van het nieuwbouwproject Gilde Opleidingen Roermond (Marathonlaan) haar deuren! Iedereen is tussen 10.00 en 15.00 uur welkom om te kijken hoe BINX Smartility en alle samenwerkende partijen werken aan de realisatie van de nieuwe Onderwijscampus Gilde Opleidingen Roermond (maar liefst 11.660m²).

In oktober 2023 is BINX begonnen met de bouw van deze nieuwe onderwijscampus van Gilde Opleidingen.

Gilde Opleidingen is het regionaal opleidingscentrum (ROC) dat in Noord- en Midden-Limburg onderwijs verzorgt in het mbo, Vavo en volwasseneneducatie. De school is ontworpen volgens de normen van de Frisse School klasse A. Dit betekent dat het een schoolgebouw wordt met een laag energieverbruik en een gezond binnenklimaat.

Tijdens de dag van de bouw kan je als een van de eersten een kijkje nemen in het nieuwe gebouw. Ook is het mogelijk om een rondleiding te volgen om je alles te laten zien over de bouw- en installatiewereld. 

Dag van de Bouw

Zaterdag 8 juni is de jaarlijkse Dag van de Bouw. Iedereen mag dan achter de bouwhekken komen kijken bij verschillende bouw- en infrabedrijven in Nederland.

Voor meer informatie over de Dag van de Bouw kan je terecht op de website dagvandebouw.nl

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Afbeelding: GILDE Opleidingen (aangezicht nieuwe Onderwijscampus vanaf de Marathonlaan)
050624/HvL

 

Wellicht interessant