img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-6-2024 11:01

Informatiebijeenkomst over opstarten gemeenschapshuis Linne

Linne - 15 juni 2024 - Op woensdag 26 juni wordt in Linne een informatiebijeenkomst georganiseerd om belangstellenden te informeren over het opstarten van een gemeenschapshuis in Linne. In de afgelopen maanden is achter de schermen veel gebeurd en Gemeente Maasgouw en Stichting Gemeenschapshuis vertellen u graag hoe de actuele stand van zaken is! Ook is er ruimte om met alkaar van gedachten te wisselen.

Programma

U bent van harte welkom om binnen te lopen vanaf 20.00 uur.

Om 20.15 uur licht het bestuur van de Stichting Gemeenschapshuis toe welke stappen inmiddels gezet zijn om te komen tot een organisatie die startklaar is om het gemeenschapshuis op te starten.

Daarna vertelt Fabian Brinkman, beleidsmedewerker Sociaal Domein bij de Gemeente Maasgouw welke acties de gemeente inmiddels heeft ondernomen en hoe het tijdspad voor de aankoop van Zalencentrum de Harmonie er mogelijk uitziet.

Vervolgens is er ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen. En wellicht besluit u daarna zelf deel uit te willen maken van de organisatie.

Praktische informatie

wanneer - woensdag 26 juni 2024, aanvang 20.15 uur (inloop vanaf 20.00 uur)

waar -  zalencentrum de Harmonie Linne

aanmelden - om ervoor te zorgen dat er voldoende stoelen klaarstaan en er genoeg koffie en thee met iets lekkers is (Gemeente Maasgouw trakteert), wordt u verzocht zich aan te melden per e-mail via secr.gemeenschapshuislinne@gmail.com.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Afbeelding: Pixabay
150624/HvL

Wellicht interessant