img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-6-2024 14:43

Dorpsraad Grathem houdt enquête over toekomst Grathem

Grathem - 15 juni 2024 - Dorpsraad Grathem wil graag weten hoe de inwoners van Grathem denken over wonen, leven, verenigingen, aanwezigheid van voorzieningen, de veiligheid en het karakter van Grathem. Daarom houdt de Dorpsraad een enquête onder de inwoners van Grathem onder het motto 'want juist jouw mening telt!'. Invullen kan nog tot en met vrijdag 12 juli en mag ook anoniem. 

De Dorpsraad Grathem heeft een vragenlijst opgesteld om verschillende aspecten van Grathem te beoordelen.

De Dorpsraad Grathem stelt zich ten doel:

- het in stand houden en daar waar mogelijk bevorderen van een goede woon-, werk- en leefsituatie in het dorp Grathem en het daarbij behorende buitengebied.

-  het in samenspraak met de inwoners formuleren en behartigen van de belangen van het dorp.

-  het gevraagd en ongevraagd adviseren van het gemeentebestuur, meer in het bijzonder met betrekking tot de leefbaarheid van het dorp en het welzijn van de inwoners van het dorp.

- zich in relevante onderwerpen te laten informeren, dit zowel door de desbetreffende (gemeentelijke) instanties als wel door de betrokken inwoners

De enquête kan anoniem worden ingevuld en worden ingeleverd bij de dorpswinkel Bie Smidje, Gulden Eind 9. De antwoorden worden vertrouwelijk behandeld.  

"Alvast hartelijk dank voor de bereidwilligheid om dez enquete in te vullen", aldus het bestuur.

Achtergrondfoto: Leon van Lier|DeltaLimburg.nl
150624/HvL
 

Wellicht interessant