img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-7-2024 10:30

Kermisconcert en spätshoppen met de Sillentaler in Leveroy

Leveroy - 4 juli 2024 - Op kermiszondag 14 juli in Leveroy is het muziek alom: 's ochtends verzorgen alle geledingen van fanfare Concordia een concert en ’s middags is het spätshoppen met de Sillentaler! De optredens vinden plaats op het kermisplein tussen café Oad Leivere en Zest Gastrobar. De toegang is gratis, maar een vrije gift wordt zeer op prijs gesteld. Iedereen is van harte welkom!

Programma

aanvang 10.30 uur - fanfare Concordia

De jeugdleden van Forever Young onder leiding van Mieke Douven-Salemans en de Beat Boys (en girls) onder leiding van Henk Klaessens laten horen wat een jeugdig talent er in Leveroy is. Aansluitend zijn de Percussiegroep, die onder leiding staat van Guido Pouwels en Fanfare Concordia met dirigent Bart Partouns aan de beurt. Ze spelen allemaal toegankelijke muziek voor een onbezorgde ‘kermiszondagochtend’.  

16.00 - 18.00 uurSillentaler

Terug van weggeweest zijn de Sillentaler. Vorig jaar speelden ze voor het eerst weer op Leveroy kermis en ook het vorig jaar gehouden schuttersfeest in Leveroy is door hen opgeluisterd. Net als vorig jaar op het kermisplein tussen de horecagelegenheden.   

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Foto: fanfare Concordia
030724/HvL 

 

Wellicht interessant