img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

19-8-2024 16:14

Lezing 'HELP! Mijn hond begrijpt mij niet' bij Bibliocenter

Weert - 19 augustus 2024 - Heb je het gevoel dat je hond je niet begrijpt? Op woensdag 4 september onthult hondengedragsdeskundige Miranda van der Meer bij Bibliocenter Weert de geheimen van hondentaal. Honden communiceren voortdurend in hun eigen taal. Hoe kunnen we ze beter begrijpen en begeleiden? Kom naar deze informatieve avond en krijg meer inzicht in het gedrag en de communicatie van jouw hond.

Lezing

Begrijp je hond beter!

Wil je begrijpen waarom je hond niet alleen thuis kan zijn, zelfs als je steeds maar kort weg bent of het rustig opbouwt? Waarom hij (blaffend) naar andere honden, mensen of kinderen gaat terwijl hij ze eng vindt? En vooral, wat je kunt doen om je hond te helpen?

Miranda legt uit waarom je hond achter je aan loopt in huis en welke emoties er achter blaffen of grommen zitten. Ontdek hoe je je hond kunt helpen om zich ontspannen te voelen, zowel thuis als buiten, door zijn natuurlijke behoeften te begrijpen.

Honden communiceren voortdurend in hun eigen taal. Hoe kunnen we ze beter begrijpen en begeleiden? Kom naar deze informatieve avond en krijg meer inzicht in het gedrag en de communicatie van jouw hond. Stel gerust je vragen!

Miranda van der Meer

Miranda van der Meer is hondengedragsdeskundige. Ze is gespecialiseerd in het welzijn van de hond en daarnaast verlatingsangst deskundige.

Praktische informatie

wanneer - woensdag 4 september 2024, van 19.30 tot 21.30 uur

waar - Bibliocenter Weert, Wilhelminasingel 250, Weert

deelname - € 5,00 voor leden, € 10,00 voor niet-leden

aanmelden - dat kan op deze webpagina van Bibliocenter.nl

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Foto: Pixabay

Wellicht interessant