img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-9-2024 20:05

D'n Haammaeker Neer zoekt een nieuwe beheerder

Aangepast 16 september 2024 - Neer - In verband met de carrièreswitch van de huidige beheerder is het Stichtingsbestuur van D’n Haammaeker in Neer op zoek naar een nieuwe beheerder. D’n Haammaeker is een rolstoeltoegankelijke gemeenschapsaccommodatie en bestaat uit het gemeenschapshuis, een café en een goed geoutilleerde sportzaal. Interesse? Lees dan snel verder onder de foto. De sollicitatietermijn is nu verlengd tot vrijdag 11 oktober.

D

Het Stichtingsbestuur is op zoek naar een ondernemende beheerder m/v voor 30 uur per week (vervulling in 2 deeltijdfuncties is bespreekbaar)

Taken

De beheerder is de spil en duizendpoot in D’n Haammaeker en als gastheer/gastvrouw verantwoordelijk voor de planning, het beheer en de exploitatie van de accommodatie. Hij/zij is tevens de schakel tussen de inwoners, huurders en het Stichtingsbestuur.

Functie-eisen

De beheerder is maatschappelijk betrokken, werkt professioneel en resultaatgericht. Hij/zij houdt nauw contact met de huurders van de accommodatie en kan prima samenwerken met vrijwilligers en oproepkrachten. Leidinggevende kwaliteiten en horeca-ervaring zijn pluspunten.

Arbeidsvoorwaarden

D’n Haammaeker hanteert de CAO Horeca. Salarisindicatie: schaal 7. De inschaling is mede afhankelijk van de werkervaring.

Informatie

Het betreft vooralsnog een aanstelling van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Informatie over de functie kan telefonisch worden ingewonnen bij Sylvia Hendriks, secretaris van D’n Haammaeker via 06 - 10 06 52 66. Op aanvraag is een gedetailleerde taakomschrijving beschikbaar.

Sollicitatie

Is deze baan iets voor jou? Dan wordt het tijd dat we jou ontmoeten en spreken.
Mail je motivatiebrief met cv vóór vrijdag 11 oktober 2024 naar secretariaat@haammaeker.nl Sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland.

Foto: Leon van Lier 

 

Wellicht interessant