img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-9-2024 12:25

Man zwaar mishandeld in Melick, politie zoekt getuigen

Melick - 3 september 2024 - Een man die in Melick een scooterrijder aansprak op zijn verkeersgedrag is afgelopen weekend zwaar mishandeld. Dit gebeurde zaterdag 31 augustus rond 18.00 uur ter hoogte van een bushalte op de Heinsbergerweg. Na de zware mishandeling die hierop volgde, sloeg de verdachte op de vlucht in de richting van Roermond. De politie is op zoek naar getuigen.

Man zwaar mishandeld in Melick, politie zoekt getuigen

De aanleiding was een meningsverschil omtrent het rijgedrag van de man op de scooter. Na de zware mishandeling die hierop volgde, sloeg de verdachte op de vlucht in de richting van Roermond.

Signalement

De scooterrijder is een man tussen de 20 en 25 jaar oud, ongeveer 1.70 lang en heeft een fors postuur. Hij heeft blond haar dat aan beide zijden kort geschoren is en bovenop krullen. Opvallend zijn de tatoeages op zijn rechterarm. Hij droeg die dag een wit shirt met groene strepen. Hij droeg geen helm maar had wel een zonnebril op zijn hoofd.

De politie is op zoek naar getuigen

Heb je informatie over dit incident of camerabeelden van deze mishandeling? Dan komen wij graag met jou in contact! Informatie kan gedeeld worden via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Ook kun je het tipformulier invullen.

Klik hier voor het gezocht-item op politie.nl. 

 

Wellicht interessant