img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-9-2024 11:11

Mobiliteitsportal helpt Limburgse organisaties op weg naar een duurzaam mobiliteitsbeleid

Midden- en Noord-Limburg - 5 september 2024 - Organisaties en ondernemers zien vaak door de bomen het bos niet meer in het ‘wilde woud’ van duurzaamheid, laat staan duurzame mobiliteit. Er wordt veel verwacht van organisaties op dit vlak vanuit onder meer overheid. Waar moet je aan voldoen? Wat kun en wil je veranderen of verbeteren? Logische vragen maar de antwoorden liggen vaak minder voor de hand, of beter gezegd; waar te beginnen?

A73 ter hoogte van Roermond

Handige downloads, gratis Mobiliteitsscan of kennismakingsgesprek

Trendsportal en Midden Limburg Bereikbaar zijn regionale programmabureaus die de handen ineen hebben geslagen om werkgevers in Noord- en Midden-Limburg op weg te helpen naar een (meer) duurzaam mobiliteitsbeleid. Op het Mobiliteitsportal staan actuele documenten zoals stappenplannen en white papers om kosteloos te downloaden en zelf mee aan de slag te gaan. Daarnaast kan de werkgever zelf een gratis Mobiliteitsscan uitvoeren om zo te zien waar de potentie ligt binnen de eigen organisatie. Liever persoonlijk sparren? Dan kan er een kennismakingsgesprek worden aangevraagd met een van de Mobiliteitsmakelaars.

Trendsportal werkt in opdracht van alle Noord-Limburgse gemeenten, Midden Limburg Bereikbaar werkt in opdracht van alle Midden-Limburgse gemeenten en beiden stimuleren middels projecten en campagnes duurzame mobiliteit in de betreffende regio’s.

Voor meer informatie, ga naar de website mobiliteitsportal.nl.

Foto: Leon van Lier 

Wellicht interessant