img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-9-2024 12:13

Strade Leudal Graveltocht 2024

Buggenum - 13 september 2024 - Op zondag 22 september vindt weer de Strade Leudal Graveltocht plaats, speciaal voor gravelbikes en mountainbikes. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden - 65 of 90 kilometer - over vele gravelstroken die zich lang niet alleen maar beperken tot de gemeente Leudal. Elke afstand kent één pauzeplek met uitgebreide verzorging. Start en finish is bij Home of Heroes in Buggenum. Er wordt gefietst via GPX route, die deelnemers tijdig ontvangen.

Strade Leudal Graveltocht 2024

De twee routes zijn zowel met Gravelbike als MTB te fietsen. Onderweg is er één verzorgingspost (na 30 km bij de 65 km-route en na 56 km bij de 90 km-route) en zijn er ook weer enkele strava-segmenten voor de fanatiekelingen, daar zijn dan ook enkele prijzen te winnen voor de snelsten. Deelname geschiedt geheel op eigen risico.

Na terugkeer in Buggenum is er voldoende ruimte voor een nazit en gezelligheid. Bij je inschrijving ontvang je namelijk ook een Kwaremont biertje, of een andere consumptie.

Het evenement wordt georganiseerd door Stichting Wielerevenementen Leudal.

 

Praktische informatie

wanneer - zondag 22 september 2024, starten kan tussen 8.00 en 10.30 uur

waar - start- en finishlocatie is bij Home of Heroes, Dorpstraat 60 in Buggenum. Parkeren kan in de directe nabijheid van de startlocatie, of op ongeveer 200 – 500 m afstand 

route - Gefietst wordt via GPX route die tijdig wordt toegestuurd na inschrijving 

aanmelden - Via deze inschrijflink op de website van de organisator kun je je aanmelden. Beperkte inschrijving op de dag zelf. Zorg dat je een ID bij je hebt. 

meer informatie - deze is te vinden op de website wielerevenementenleudal.nl of stuur een e-mail naar secretariaat@wielerevenementenleudel.nl

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto: Jos Smeets

 

Wellicht interessant