img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-9-2024 14:55

Van Verdi tot Queen - 2e jubileumconcert Maas- en Neergalm met Marco Bakker

Neer/Roermond - 21 september 2024 - In de theaterzaal van De Oranjerie in Roermond geven Zangvereniging Maas- en Neergalm uit Neer, de wereldberoemde bariton Marco Bakker en topsopraan Ellen Valkenburg op zondagmiddag 13 oktober het concert 'Van Verdi tot Queen'. Dit tweede jubileumconcert van de 140-jarige Maas- en Neergalm wordt een bijzondere mix van operawerken, moderne zangstukken en rocknummers. 

Van Verdi tot Queen - 2e jubileumconcert Maas- en Neergalm met Marco Bakker

Voor de instrumentale krenten in de pap staan het strijkorkest Locatelli onder leiding van Ingrid Holleman en pianist Rob van Heck garant.

De artistieke leiding is in handen van Sylvia Berghs. Zij is dirigent van Maas- en Neergalm én van het Meijels Mannenkoor. Dat koor staat tijdens Van Verdi tot Queen in De Oranjerie met de Neerse zangers op het podium.

Sylvia bewees al in oktober 2023 tijdens het eerste jubileumconcert - puur klassiek - in de parochiekerk van Neer, met nagenoeg dezelfde bezetting, dat ze het beste in zangers en muzikanten naar boven haalt. Het succes van toen in een uitverkochte kerk smaakte bij iedereen naar meer.

Wilt u deze unieke kans om te genieten van een bijzonder concert met krachtige arias, prachtige rocknummers en meeslepende zang niet missen? Koop dan snel een entreebewijs via de website van De Oranjerie De kaarten kosten € 25,00 inclusief garderobe en pauzedrankje.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Achtergrondfoto: DeltaLimburg.nl

Wellicht interessant