img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-10-2024 14:25

Waterklaar.nl helpt inwoners om leefomgeving weerbaar te maken tegen wateroverlast

Limburg - 2 oktober 2024 - Waterklaar, het samenwerkingsverband van 31 gemeenten in Limburg, heeft met trots de vernieuwde website waterklaar.nl gelanceerd. Deze gebruiksvriendelijke site is bedoeld om inwoners bewust te maken van het belang van water in hun leefomgeving en hen te ondersteunen bij het watervriendelijk en klimaatbestendig maken van hun omgeving. Hier ontdekt u wat u zelf kunt doen en of er bijvoorbeeld subsidie beschikbaar is voor uw specifieke oplossing. 

Waterklaar.nl helpt inwoners om leefomgeving weerbaar te maken tegen wateroverlast

Op de vernieuwde website vindt u een helder overzicht van alle mogelijke oplossingen om uw leefomgeving waterklaar te maken. Hier ontdekt u wat u zelf kunt doen en of er bijvoorbeeld subsidie beschikbaar is voor uw specifieke oplossing. Waterorganisaties en gemeenten nemen al verschillende maatregelen om wateroverlast, droogte en hittestress in uw omgeving te voorkomen en de waterkwaliteit te bewaken.  

Wilt u uw eigen omgeving watervriendelijk en klimaatbestendig maken?

Bezoek dan waterklaar.nl en ontdek de best passende oplossingen voor uw woonsituatie. Doe de Waterklaar check en maak uw leefomgeving weerbaar tegen wateroverlast!

Partners 

Waterklaar werkt samen met belangrijke partners, waaronder Waterschap Limburg, Waterleiding Maatschappij Limburg en de Provincie Limburg.

Wellicht interessant