img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-10-2024 10:30

Betoverend Najaarsconcert in Maasbracht

Maasbracht - 5 oktober 2024 - Op zondag 13 oktober vindt er in Maasbracht een muzikaal evenement plaats dat de harten van muziekliefhebbers sneller zal doen kloppen. Harmonie Wilhelmina Maastricht en Harmonie St. Cecilia Maasbracht slaan de handen ineen voor een betoverend Najaarsconcert dat de herfstkleuren muzikaal tot leven zal brengen. De entree is gratis!

Prijswinnende 'Blouw van Wolder' brengt gevarieerd programma

Harmonie Wilhelmina Maastricht, beter bekend als de 'Blouw van Wolder', staat onder de leiding van dirigente Karin Janssen. Het orkest, dat in november 2023 nog een eerste prijs met lof in de wacht sleepte tijdens het LBM-concertconcours, zal het publiek trakteren op een breed scala aan muziekstukken. Van de humoristische ouverture "Il finto Stanislao" van Verdi tot de iconische melodieën uit "The Phantom of the Opera" van Webber.

St. Cecilia voegt zonnige noot toe

Harmonie St. Cecilia uit Maasbracht, onder leiding van dirigent Richard Dols, completeert de muzikale herfstavond met een verrassend en divers programma. Van het uitbundige "Olé Toronto" tot de opzwepende ritmes van "Balkan Dance", St. Cecilia zorgt voor een zonnige ondertoon in het concert.

Dit samenwerkingsconcert biedt muziekliefhebbers de kans om zich te laten meevoeren door een breed scala aan muzikale stijlen, van klassieke werken tot moderne klanken. Het belooft een avond te worden waarin de herfstkleuren ook muzikaal worden weerspiegeld.

Praktische informatie

wanneer - zondag 13 oktober 2024, aanvang 19.00 uur

waar - Z.C. de Spil, in Maasbracht

entree - gratis

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto: Pixabay

 
 
 

Wellicht interessant