img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-10-2024 12:15

Eerste overwinning voor Westa heren in dit seizoen

Wessem - 7 oktober 2024 - De Westa heren hebben hun eerste overwinning behaald in dit najaarsseizoen eredivisie. Op zondag 6 oktober wonnen ze van De Boer Taverzo 2 tijdens hun tweede thuiswedstrijd in Wessem. Ondanks een flinke blessure van Jeroen Kivits tijdens zijn debuut in zijn eerste thuiswedstrijd,  wonnen de Westa heren uiteindelijk de wedstrijd met een eindstand van 4-3. 

Westa heren

VeerhuisWessem/Westa was zondagmiddag in Wessem uitstekend onderweg naar een prima uitslag in de confrontatie met De Boer Taverzo 2. Totdat het noodlot toesloeg voor Jeroen Kivits in de wedstrijd tegen Arjan Huiden. In de derde game sloeg Kivits vol met de hand tegen de tafelrand. Gevolg een fikse kwetsuur aan de duim die een medische time out van 15 minuten noodzakelijk maakte. Zeer karaktervol won hij na de break alsnog de wedstrijd. Een tweede wedstrijd zat er echter niet meer in voor Kivits tijdens zijn debuut in zijn eerste thuiswedstrijd in Wessem.

Omdat Aleksandrs Maskalonoks ongeslagen bleef tegen Jonah Kahn en Arjan Huiden en Arturs Reinholds simpel won van Patrick Bruijne was de tussenstand na de eerste wedstrijd na de pauze 4-0 in het voordeel van de Wessemse heren. Vervolgens slonk de voorsprong ook mede door de blessure van Jeroen Kivits alsnog tot minimale proporties. Eindstand 4-3.

De wedstrijd terugkijken kan hier.

Westa dames

De ReynDesign/Westa dames hadden zondagmiddag weinig in te brengen tegen landskampioen Dozy Den Helder/Noor. Alleen in de eerste twee wedstrijden konden Daantje Lommen en Mascha Kovtoun tegenstand van niveau bieden tegen respectievelijk Tanya Misconi en Ana Gogorita. Eindstand 0-7.

Foto: Roy Voncken|Westa

Wellicht interessant