img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-10-2024 16:24

Lichtparade Roermond is startsein winterseizoen in binnenstad Roermond

Roermond - 17 oktober 2024 - Op vrijdagavond 8 november om 18.00 uur start ROERMONDVOL Licht en daarmee het winterseizoen in de Roermondse binnenstad. De Lichtparade vertrekt om 18.30 uur, een stoet van interactieve licht-, muziek- en dansacts trekt vanaf het Kloosterwandplein door de binnenstad van Roermond naar de Markt. Rond 19.15 uur start hier een spectaculaire licht- en lasershow met muziek. Iedereen is van harte welkom!

Lichtparade Roermond is startsein winterseizoen in binnenstad Roermond

Entertainmentacts Lichtparade

Verschillende interactieve acts zullen deel uitmaken van de Lichtparade en samen zorgen voor een bijzondere avond voor jong en oud. Birdmen, I-Puppets en Colours by Night zorgen voor extra licht en interactie met het publiek. Theaterschool SamSam, PSW, Dansschool The Movement, Sámbala en Impulsado nemen lokaal talent mee voor speciale optredens tijdens de Lichtparade.

Win met jouw meest creatief verlichte outfit

De organisatie We Are Roermond moedigt ouders en kinderen aan hun creativiteit de vrije loop te laten en in hun meest origineel verlichte outfit naar de Lichtparade te komen. Met het gebruik van lichtjes, lampionnen en andere versieringen maken kinderen tot en met 12 jaar kans op een speciale goodiebag. Om je alvast op weg te helpen kun je voorafgaand aan de Lichtparade op het Kloosterwandplein een gratis lampje ophalen (op=op).

ROERMONDVOL Licht

Vanaf vrijdag 8 november staat Roermond in het teken van extra winterse gezelligheid: sfeervol verlichte straten en pleinen, XXL fotogenieke lichtobjecten, talrijke bijzondere speciaalzaken en boetiekjes, gezellige horeca met feestelijke gerechten of warme drankjes en vanaf 29 november t/m 5 januari de overdekte Winter Fever Arena op het Munsterplein.  

ROERMONDVOL Licht is een initiatief van Citymanagement Roermond i.s.m. Stichting BIZ Binnenstad Roermond en de gemeente Roermond. De Lichtparade wordt georganiseerd samen met Big Bird Design.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto: Cord Beckmann|Citymanagement Roermond

Wellicht interessant