img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-10-2024 10:56

Voor de kids - Herfstpret bij de Hompesche Molen in Stevensweert

Stevensweert - 18 oktober 2024 - Natuurmonumenten organiseert in de herfstvakantie op woensdag 23 oktober bij de Hompesche Molen in Stevensweert een OERRR-buitenmiddag vol buitenactiviteiten samen met boswachters van Natuurmonumenten. Trek je speelkleren aan en haal je laarzen uit de kast voor een middag vol herfstpret!  

Hompesche Molen in Stevensweert

Wat is er te doen?

Haal je stempelkaart en ga op pad. Speel herfstbingo, maak je eigen natuurschilderij en spot dieren. Stel al je vragen aan de boswachter en neem plaats in een echte terreinwagen. Er staat warme chocomel klaar en als het weer het toelaat, roosteren we marshmallows boven het vuur. Klim, klauter en klieder in de OERRR-speelnatuur. Ook voor de kleinste avonturiers.  

Over OERRR

OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten en inspireert kinderen om de natuur in te gaan. Ze beleven de mooiste avonturen en ontdekken hoe ze de natuur en dieren kunnen helpen. Samen zorgen we voor de natuur in Nederland.

Praktische informatie

wanneer - woensdag 23 oktober 2024, tussen 13.00 en 16.00 uur (totale activiteit duurt ongeveer 1,5 uur)

waar - Hompesche Molen, Molendijk 6, Stevensweert

deelname - gratis voor OERRR-leden, € 5,00 voor niet-leden. Aanmelden kan op locatie, lid worden ook. Word je ter plekke lid van OERRR? Dan krijgt je kind direct een leuk welkomstcadeau.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Foto Leon van Lier  

 

Wellicht interessant