img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

12-1-2020 11:15

2e Veiligheidsavond in Leudal - Veiligheid raakt ons allemaal

Ittervoort - De gemeente Leudal organiseert twee veiligheidsavonden onder het motto 'Samen maken we een vuist tegen ondermijning'. De eerste bijeenkomst in Baexem is inmiddels achter de rug. De volgende staat gepland op maandag 27 januari, 2020 in Ittervoort. Schrijver Pieter Tops neemt u mee in de wereld van de ondermijnende criminaliteit en de gevolgen hiervan. Iedereen is welkom!

Wat is de meest effectieve aanpak van ondermijning en georganiseerde criminaliteit? Voorkom dat criminele netwerken zich vestigen in onze gemeente. Huis-aan-huis heeft de gemeente een folder en een meldkaart verspreid. Hier kunt u alles lezen als het gaat om uw veiligheid. Maar er is meer en daarover wil de gemeente Leudal graag met u in gesprek. 

Het programma op beide avonden is hetzelfde. Pieter Tops, schrijver van onder andere het boek “de achterkant van Nederland” neemt u mee in de wereld van de ondermijnende criminaliteit en de gevolgen hiervan. Tijdens de  interactieve bijeenkomst wordt samen gesproken over wat ondermijning nu precies inhoudt en welke vormen van ondermijning er zijn. Komt dit ook bij mij in de buurt voor of is het een ver van mijn bed show? Wat kan ik zelf bijdragen aan het terugdringen hiervan? Daarnaast kunt u kennismaken met drugs en dan hoe dit ruikt. Zo is het mogelijk te ervaren hoe xtc-ruikt.

Locatie: gemeenschapshuis de Mortel te Ittervoort.

Datum en tijd: maandag 27 januari 2020, aanvang 19.30 uur

Meer informatie en aanmelden kan via deze link. Het aantal plaatsen is beperkt en vol=vol.

Wellicht interessant