img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-12-2023 18:33

Brachter Vastelaovesloterij, Brachter Vastelaovend Collectief in Actie!

Maasbracht - 27 december 2023 - Het Brachter Vastelaovend Collectief kondigt vol enthousiasme de enige echte Vastelaoves Loterij aan, georganiseerd. Deze sprankelende loterij is niet alleen een kans om fantastische prijzen te winnen, maar ook een voor het behoud van de carnavalstraditie in Maasbracht. Koop snel je loten, tijdens de Maasbrachter Carnavalsactiviteiten en laat het feest beginnen! Ze kosten slechts € 1,00 en je krijgt er 11 voor €10,00.

Het Brachter Vastelaovend Collectief, met zijn toewijding aan het behouden van de carnavaleske geest, heeft een kleurrijke loterij samengesteld, boordevol opwindende prijzen. De opbrengst ondersteunt niet alleen de organisatie van het grootse carnavalsfeest op dinsdagavond, maar ook de instandhouding van de rijke carnavalstraditie in Maasbracht.
 
Of je nu een carnavalsliefhebber bent of gewoon zin hebt in wat extra feestvreugde, deze loterij is jouw kans op geweldige prijzen en draagt bij aan het levend houden van de carnavalstraditie waar we allemaal zo van houden. Koop snel je loten, tijdens de Maasbrachter Carnavalsactiviteiten en laat het feest beginnen! Ze kosten slechts €1,00 en je krijgt er 11 voor €10,00.

Loten bestellen kan per e-mail via info@brachtervastelaovend.nl!
 
Kijk voor een overzicht van de prijzen op www.brachtervastelaovend.nl

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Stockfoto
271223/HvL

Wellicht interessant