img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-6-2024 13:06

Bibliocenter - Taalwandeling naar Park Piahoeve in Heel

Heel - 14 juni 2024 - Bibliocenter organiseert op maandag 24 juni een taalwandeling naar Park Piahoeve in Heel. Je bent heerlijk in beweging, leert mensen kennen en je gaat ontdekken wat dit park zo bijzonder maakt. De ochtend begint bij de bibliotheek in Heel en van daaruit gaan de deelnemers per auto naar Park Piahoeve. Of je nu anderstalig bent of in Nederland geboren en opgegroeid bent, iedereen is van harte welkom om mee te wandelen. Deelname is gratis.

Park Piahoeve

Park Piahoeve in Heel is een schitterend groen park met dieren, een moestuin, een theehuis met (overdekt) terras én een atelier. Het is een mooie leerwerkplek voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wandel mee

Ken jij iemand die ervaring kan gebruiken met het spreken van de Nederlandse taal? Of wil je zelf beter Nederlands leren? Of je nu anderstalig bent of in Nederland geboren en opgegroeid bent, iedereen is van harte welkom om mee te wandelen.

Aanmelden 

Wil je mee wandelen? Je bent van harte welkom. De activiteit duurt van 10.00 uur tot ca. 11.30 uur. Aanmelden kan via bibliocenter.nl/taal. Startlocatie is bij de bibliotheek in Heel (Sportparklaan 56). Van daaruit gaan de deelnemers per auto naar Park Piahoeve. 

Op bibliocenter.nl/taal staat een overzicht van alle taalactiviteiten van Bibliocenter. 

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Helian van Lier|DeltaLimburg.nl
140624/HvL 

 

Wellicht interessant