img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

19-7-2024 11:19

Fietsvierdaagse De Roerstreek 2024

Sint-Odiliënberg - 19 juli 2024 - Van dinsdag 6 augustus tot en met vrijdag 9 augustus vindt de Fietsvierdaagse De Roerstreek plaats, elke dag vanuit Sint-Odiliënberg. Vier dagen in een ontspannen vakantiesfeer heerlijk fietsen, weg van al die dagelijkse beslommeringen, drukte en/of zorgen, en op je gemak genieten van het mooie Midden-Limburgse landschap en de fraaie Duitse en Belgische grensregio. U kunt kiezen uit de afstanden 30, 45 of 60 kilometer. 

Uitgangspunt van Fietsvierdaagse De Roerstreek is de deelnemers iedere dag weer totaal andere routes door het schitterende Midden-Limburg en het aangrenzende Duitse en Belgische landschap aan te bieden. Rustig fietsend dwars door de natuur, maar ook langs allerlei bezienswaardigheden.

Praktische informatie

Fietsvierdaagse De Roerstreek 2024 wordt gehouden van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 augustus 2024.

Alle vier de dagen wordt gestart tussen 10.00 en 13.00 uur vanaf het multifunctioneel centrum De Roerparel aan de Schaapsweg 24 te Sint Odiliënberg.

Elke dag kunt u kiezen uit de afstanden 30, 45, of 60 kilometer. Iedere route is beschreven en volledig bewegwijzerd met pijlen. Zo wordt het geen speurtocht, maar een gezellig recreatief fietsfestijn waarbij iedereen per fiets in zijn eigen tempo kan genieten van de prachtige regio.

Routes

Uit de namen van de routes kan worden opgemaakt in welke richting die dag gefietst wordt.

Dinsdag 6 augustus - België-route (richting Maaseik).
Woensdag 7 augustus - Wassenberg-route (Duitsland).
Donderdag 8 augustus - Selfkant-route (Duitsland).
Vrijdag 9 augustus - Pontjes route (Maasveren, Kessel, Neer).

Inschrijven

U kunt inschrijven op de dag waarop u start (09.00 tot 13.00 uur) in het startlokaal.

Voorinschrijven

Voorinschrijven voor vier dagen kan tot uiterlijk vrijdag 26 juli 2024. Voorinschrijven: ga naar de website fietsvierdaagse-deroerstreek.nl. Druk op “Inschrijven en Voor-inschrijving” en vul het formulier in en druk op “verzenden”. Bij voorinschrijving en betaling vóór 27 juli krijgt u korting. Bij betaling graag als betalingskenmerk uw postcode en huisnummer vermelden. Wilt, of kunt u minder dan vier dagen meedoen? Geen probleem, u bent elke vierdaagse dag van harte welkom!  

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Foto: Pixabay
180724/HvL

Wellicht interessant