img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-7-2024 13:40

Theaterfietstocht Limburg Festival

Roerdalen - 20 juli 2024 - Op zaterdag 10 augustus kun je weer genieten van 'Natuurlijk … Theater'. Een prachtige, grensoverschrijdende fietstocht van 35 km door Roerdalen en Wassenberg (D) met onderweg zes theatervoorstellingen op bijzondere plekken. De afstanden tussen de locaties liggen tussen de 4 en 8 kilometer.  'Natuurlijk … Theater' is een onderdeel van het Limburg Festival, het jaarlijkse theaterfestival dat dit jaar plaatsvindt van 7 tot en met 11 augustus. 

Fietstocht

'Natuurlijk … Theater' is leuk voor jong en oud. Je fietst een route van 35 kilometer door Roerdalen en het Duitse Wassenberg. Onderweg geniet je van zes bijzondere theatervoorstellingen. Je kunt van start tussen 10.30 uur en 12.00 uur vanaf de locaties waar de voorstellingen zijn. De afstanden tussen de locaties liggen tussen de 4 en 8 kilometer.

Voorstellingen

De voorstellingen zijn om 11.00 uur, 12.15 uur, 13.30 uur, 14.45 uur, 15.45 uur en 16.45 uur. De theatervoorstellingen én startpunten zijn op de volgende locaties:  

  • St. Martinuskerk, Kerkstraat 1 in Vlodrop
  • Hoeve Klein Paarlo, Paarloseweg 11 in Sint Odiliënberg
  • Bloembinderij 't Haldert, Stationsweg 76 in Herkenbosch 
  • Amici Beach am Effelder Waldsee, Bruchstraße 30 in Wassenberg-Effeld (D)
  • Burg Wassenberg, Auf dem Burgberg in Wassenberg (D)
  • Golfpark Rothenbach, Belgenstraße 10 in Wassenberg-Rothenbach (D)

Tickets

Je kunt je tickets bestellen via de website van Theater De Oranjerie. Neem je ticket mee op de dag van de fietstocht. Je kunt je ook aanmelden bij de startlocaties. Daar kun je via een QR-code betalen. Of neem contant geld mee.

Deelname kost € 9,00 voor volwassenen en € 4,50 voor kinderen. 

Meer informatie

Het Limburg Festival is een jaarlijks theaterfestival. Dit jaar kun je van woensdag 7 augustus tot en met zondag 11 augustus genieten van unieke optredens op bijzondere locaties in Limburg. Op www.limburgfestival.nl vind je meer informatie over het Limburg Festival.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Pixabay
200724/HvL

Wellicht interessant