img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

31-7-2024 13:14

Oude tijden herleven - 'Toon Hermans One Man Show 1974' in Heythuysen

Heythuysen - 31 juli 2024 - Fans van Toon Hermans opgelet! In samenwerking met het Toon Hermans Huis presenteert De Bombardon op zondag 18 augustus, zondag 25 augustus en zondag 8 september de vertoning van de legendarische Toon Hermans One Man Show uit 1974, op een groot bioscoopscherm in de theaterzaal. Geniet van een middag vol humor en nostalgie en steun tegelijkertijd het Toon Hermans Huis, die steun biedt aan mensen die geraakt zijn door kanker.

Toon Hermans One Man Show 1974

Een onvergetelijke middag vol humor en nostalgie

Toon Hermans, een icoon van de Nederlandse cabaretgeschiedenis, bracht met zijn One Man Show 1974 een unieke mix van humor, liedjes en ontroering die het publiek al decennia lang weet te raken. Herleef deze klassieke voorstelling op het grote scherm en geniet van Toons charisma, zijn sprankelende persoonlijkheid en zijn meesterlijke timing.

Steun het Toon Hermans Huis

De opbrengsten van de kaartverkoop komen grotendeels ten goede aan het Toon Hermans Huis. Deze organisatie biedt een warme en ondersteunende omgeving voor mensen die geraakt zijn door kanker. Door een kaartje te kopen, draagt u bij aan een belangrijk goed doel en helpt u het Toon Hermans Huis hun geweldige werk voort te zetten.

Praktische informatie

wanneer - zondag 18 augustus, zondag 25 augustus en zondag 8 september 2024, aanvang 14.30 uur

waar - De Bombardon in Heythuysen

entree - € 6,50 (inclusief een kopje koffie) 

kaarten reserveren - stuur dan een e-mail naar info@debombardon.com

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.


 

Wellicht interessant