img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

8-8-2024 13:42

Eerste Maasbrachter vaatje Hollandse Nieuwe onder de hamer

Maasbracht - 8 augustus 2024 - Op zaterdag 17 augustus organiseert Café ‘t Wiel de viering van de komst van de Hollandse Nieuwe, vangst 2024. Op deze dag vindt de veiling van het eerste vaatje haring plaats in Maasbracht, waarbij de opbrengst traditioneel wordt geschonken aan een goed doel: Brach.nl. Voorafgaand aan de veiling zullen enkele deskundige liefhebbers de kwaliteit van de nieuwe haring beoordelen: is hij dit jaar weer net zo vet als vorig jaar? Iedereen is welkom!

De festiviteiten beginnen om 16.00 uur en beloven een middag vol gezelligheid. Naast de swingende muziek van DJ Michiel, staat niemand minder dan Etienne paraat. De huiszanger van het beroemde Amsterdamse café Bolle Jan zal Maasbracht laten schudden op haar grondvesten met een feest vol polonaise en gezelligheid.

Opbrengst veiling voor Brach.nl

De opbrengst van de veiling gaat naar Brach.nl. De organisatie is een begrip in Maasbracht en organiseert vele activiteiten zoals de jaarlijkse Intocht van Sinterklaas, de KVW-week, het jaarlijkse Oranjefeest op Koningsdag en diverse jeugdwerkactiviteiten. Dankzij deze organisatie worden er talloze glimlachen op de gezichten van kinderen in Maasbracht en omstreken getoverd.

Praktische informatie

wanneer -  zaterdag 17 augustus 2024, vanaf 16.00 uur

waar - Café ’t Wiel, Havenstraat 21, Maasbracht

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Foto: Paul Einerhand/Unsplash
080824/HvL

 

Wellicht interessant