img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-8-2024 14:42

Eerste Maasbrachter vaatje Hollandse Nieuwe geveild voor € 4.200

Maasbracht - 18 augustus 2024 - Op zaterdag 17 augustus vond in Maasbracht de veiling van het eerste vaatje haring plaats en dat bracht maar liefst € 4.200 op. Edwin Kruyf van Kruyf B.V. heeft het felbegeerde tonnetje nieuwe haring kunnen bemachtigen. Enkele andere ondernemers deden een extra duit in het zakje, waardoor de eindstand uiteindelijk € 6.200 is geworden. De opbrengst van de veiling is naar Brach.nl gegaan, die enorm blij is met deze gulle bijdrage.  

Eerste Maasbrachter vaatje Hollandse Nieuwe geveild voor € 4.200

Enkele ondernemers doen extra donatie

Ondanks dat ze het felbegeerde tonnetje misliepen, deden enkele andere bedrijven (PVSA van Sandijk, V.O.F. Sanvri, Aladei en Dutch Cruiselines) een extra duit in het zakje middels een bijdrage aan het totaalbedrag, waarmee het totaalbedrag op € 6.200,- kwam.

Opbrengst veiling voor Brach.nl

De opbrengst van de veiling is naar Brach.nl gegaan. Bestuurslid Paul Sonnemans geeft aan enorm blij te zijn dat de haring weer lekker vet is dit jaar in de vorm van deze royale bijdrage. "De opbrengst van de veiling helpt ons om onze activiteiten blijvend laagdrempelig te kunnen organiseren voor de kinderen van Maasbracht en omstreken. We zijn dan ook enorm blij met de € 6.200,- wat door deze ondernemers aan ons gedoneerd wordt."

Foto Leon Duinmaijer Fotografie
180824/HvL

 

Wellicht interessant