img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-8-2024 11:50

Openluchttheater Thorn - Maurice Monet zingt Nederlandse hits in het Frans

Thorn - 17 augustus 2024 - Maurice Monet, geboren en getogen in het Zuiden van ons land, komt met zijn liveband op zondag 25 augustus naar het Openluchttheater in Thorn. Hij gaat terug naar zijn muzikale ‘roots’ en zingt Nederlandse liedjes van onder andere Stef Bos, Boudewijn de Groot, Bløf, Frank Boeijen en zelfs André Hazes, dan als prachtige nieuwe Franse evergreens! Geniet van zijn 'Route du Soleil'!

Openluchttheater Thorn - Maurice Monet zingt Nederlandse hits in het Frans

Maurice is geen onbekende in de openluchttheaters en heeft hij al diverse keren in producties in het Zuiden, maar ook in België en Frankrijk zijn stem laten horen!

Onlangs heeft hij nog zijn stem gegeven aan de rol van Jezus in de prachtproductie ‘Passie voor Pasen’ in de Zuidelijke provincies van Nederland. Meer dan 2000 mensen hebben wederom kennis mogen maken met zijn stem die volle zalen in vervoering bracht. Iets wat hij ook in het Openluchttheater in Thorn komt doen, maar dan met prachtig nieuw repertoire, dat voor iedereen herkenbaar is.

Maurice heeft namelijk onlangs een prestigieus platencontract getekend. Een muzikaal avontuur dat in niet afzienbare tijd niet alleen in Nederland, maar ook in België, Frankrijk en alle Franstalige plaatsen in de wereld plaats zal vinden! Hij gaat terug naar zijn muzikale ‘roots’. Samen met zijn producer heeft hij van Nederlandse nummer 1 hits prachtige Franstalige ‘evergreens’ gemaakt!

Ondanks het Franse karakter zal het een feest van herkenning worden. Nummers van onder andere Stef Bos, Boudewijn de Groot, Bløf, Frank Boeijen en zelfs André Hazes passeren de revue, maar dan als prachtige nieuwe Franse evergreens.

Maurice zal het publiek meenemen in een prachtige zomermiddag, waarbij zijn warme stem wederom het theater zal vullen. Hij en zijn liveband staan garant voor een prachtige middag met herkenbare nummers, maar dan net even anders. Het zal voor iedereen een heerlijke middag uit zal zijn!

Praktische informatie

wanneer - zondag 25 augustus 2024, van 14.00 tot 16.00 uur

waar - Openluchttheater Thorn op het Abdijcomplex achter de abdijkerk/Sint-Michaëlskerk

entree - € 10,00 per persoon, kinderen t/m 12 jaar gratis (tickets moeten wel worden besteld), kassaprijs is € 11,00 (alleen als er nog plaatsen over zijn).

NB - Download thuis al de tickets in uw smartphone. De internet-ontvangst bij het theater is beperkt.

kaarten - deze zijn te bestellen via de website van het Openluchttheater Thorn  

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Openluchttheater Thorn
050723/HvL  

Wellicht interessant