img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

19-8-2024 10:30

Fietstocht van Sint Servaas naar Sint Servaas groot succes

Nunhem - 19 augustus 2024 - Na het startsein door burgemeester Désirée Schmalschläger, gingen zondag 18 augustus circa 250 wielrenners van start voor de fietstocht van de Sint Servaaskapel in Nunhem naar de Sint Servaasbasiliek in Maastricht. De fietstocht werd georganiseerd door “Same väör oos Kepèl” ten behoeve van de restauratie van de Sint Servaaskapel in Nunhem. In het afgelopen jaar zijn daarvoor allerlei activiteiten georganiseerd. 

Recreanten konden 's middags in Nunhem en op recreatiepark de Leistert starten voor een tocht van 15 of 30 kilometer in de omgeving.

Komende activiteiten voor de Sint Servaaskapel

Komend weekend is iedereen ook weer welkom in Nunhem. Vrijdag 23 augustus is er het Locals festival. Een kleinschalig festival georganiseerd in een klein dorp door locals voor locals en natuurlijk voor iedereen die zin heeft in een feestje !

Zaterdag 24 augustus organiseert  “Same väör oos Kepèl” ‘Preuf Nûnem’. Een culinair evenement op het Herman Meddensplein waar je kunt genieten van alles wat Nunhem en omstreken op culinair gebied te bieden heeft. Ook hiervan komt de opbrengst wederom ten goede aan de restauratie van de Sint Servaaskapel. 

Foto's Leon van Lier|DeltaLimburg.nl
190824/LvL

Wellicht interessant