img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

1-10-2024 18:31

Datum Kinjer OLS 2025 bekend

Heythuysen - 1 oktober 2024 - De organisatie van het Oud Limburgs Schuttersfeest 2025, dat plaats zal vinden in Heythuysen, heeft bekendgemaakt dat het Kinjer-OLS in 2025 zal worden georganiseerd op vrijdag 27 juni. De OLS-federatie had eerder een andere datum gecommuniceerd, maar vanwege de NAVO-top op die bewuste datum is het voor gemeenten niet mogelijk om op die dag een evenement te organiseren. Daarom is nu besloten om uit te wijken naar vrijdag 27 juni.

Datum Kinjer OLS 2025 bekend

Locatie

Het Kinjer-OLS zal plaatsvinden op het feestterrein gelegen op evenemententerrein Molenhoek in Heythuysen, met natuurlijk een feestelijke en kleurrijke optocht door de straten van Heythuysen. Alle basisscholen in Nederlands en Belgisch Limburg worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het Kinjer-OLS en daarmee de basisschooljeugd een leuke én spannende kennismaking met de Limburgse schutterswereld te laten maken. De officiële uitnodiging volgt op korte termijn.

Winnaar Kinjer-OLS 2024

Het Kinjer-OLS 2024 werd gewonnen door Basisschool ‘de Kwir’ uit Neer, waardoor ’t Ummeke slechts een korte reis binnen de gemeente Leudal zal hoeven maken.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto: Leon van Lier (Kinjer OLS 2023 in Born)

Wellicht interessant