img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-10-2024 13:30

LG De Grenslaupers - De 'Halve van Ell' 2024

Ell - 20 oktober 2024 - Op zondag 24 november wordt de 34e editie van de Halve Marathon van Ell georganiseerd. Deze halve marathon trekt jaarlijks hardlopers uit binnen- en buitenland en wordt al vele jaren door ruim 50 vrijwilligers van LG De Grenslaupers opgezet en uitgevoerd, De Grenslaupers zijn trots op hun vrijwilligers, "Zonder hen zou dit sportieve evenement niet mogelijk zijn."

LG De Grenslaupers - De

Halve van Ell 2024

De start en finish zijn in Ell. Er wordt gelopen van de Kampstraat via enkele woonwijken naar het buitengebied, Haler, Neeritter, Hunsel, Ittervoort, terug naar de Hunnissenstraat, recht tegenover de start. Een keuze die afgelopen jaar gemaakt is om zo zuinig mogelijk met de beschikbare vrijwilligers en verkeersregelaars om te kunnen gaan.

De inschrijving kan alleen online: vóór-inschrijving is mogelijk tot en met 17 november middernacht. Wie daarna online inschrijft betaalt een opslag (€ 7,50) op het inschrijfgeld. Die na-inschrijving – online – kan tot en met 22 november middernacht.

Groepsinschrijving is ook mogelijk: aan groepen van 11 personen die middels een apart formulier inschrijven wordt een korting verleend in de vorm van korting op het inschrijfgeld én de 11e deelnemer is gratis! Deze korting is exclusief de kosten voor de medaille (indien gewenst) op de 21 km. Stuur dan een e-mail naar halvemarathon@degrenslaupers.nl.

Er zijn drie afstanden. Hoofdafstand is een opgemeten en gecertificeerde 21 km. Daarnaast twee aftakkingen van die hoofdroute één ruim 8 en één ruim 13 km. De routes voeren door Ell, Haler, Hunsel, Neeritter, Ittervoort. Elke afstand is één ronde.

Vanaf 2022 wordt gebruik gemaakt van een netto tijdregistratie. Dat wil zeggen, dat door het passeren van matten het start- en finishmoment gemeten wordt. De tussenliggende tijd is de netto gelopen tijd. Hiervoor zijn chips beschikbaar. Chiptiming doet de registraties.

Praktische informatie

wanneer - zondag 24 november 2024, aanvang 10.30 uur voor alle afstanden 

waar - start is op de Kampstraat in Ell, finish in de Hunnissenstraat in Ell

meer informatie - zie deze webpagina van De Grenslaupers 

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto: Jos Smeets|LG De Grenslaupers

Wellicht interessant