img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

31-5-2024 10:46

Eerste lustrum ANWB Automaatje Roermond feestelijk gevierd

Roermond - 31 mei 2024 -  VIJF heeft op donderdag 30 mei de vrijwilligers van ANWB AutoMaatje Roermond in het zonnetje gezet. AutoMaatje Roermond bestaat namelijk vijf jaar en heeft inmiddels 5000 ritten gereden. Er was een feestelijk programma, met een dankwoord, koffie en vlaai, een huifkartocht en een hapjeslunch. Zonder vrijwilligers zou dit project niet kunnen bestaan en de waardering voor al deze mensen is dan ook zeer groot.

In Swalmen werden vrijwillige chauffeurs, matchers en telefonistes ontvangen met een kop koffie en een lekker stuk vlaai. Na bedankwoordjes vanuit VIJF, de ANWB en wethouder Smitsmans werden de vrijwilligers meegenomen in een huifkartocht. Deze keer eens een ritje voor de chauffeurs zelf!

Na deze huifkartocht was het tijd voor een hapjeslunch en ook deze werd goed ontvangen.

"Vrijwilligers, nogmaals heel erg bedankt voor jullie inzet! Zonder jullie kan dit project niet bestaan! Op naar de 10.000 ritten!"

ANWB AutoMaatje Roermond (Maatje op Maat Roermond) is een onderdeel van Vijf.

Vrijwilliger worden?

Lijkt het jou nou ook leuk om iets te betekenen voor AutoMaatje? Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom! Kijk eens op de website maatjeopmaatroermond.nl

Foto's Maatje op Maat
310524/HvL

Wellicht interessant