img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

8-8-2024 11:28

Nieuw in Horn: hypnosepraktijk Transformose

Horn - 8 augustus 2024 - Sinds enkele maanden is er een nieuwe onderneming gevestigd in Horn: hypnosepraktijk Transformose, opgericht door Twan Boetzkes. Deze praktijk mag dan nieuw zijn in Horn, maar Twan heeft jarenlange ervaring op het gebied van hypnose, coaching, counseling en IEMT. Hij is een gecertificeerd hypnotherapeut, counselor en IEMT-practitioner en helpt mensen uit heel Nederland met uiteenlopende klachten. 

Begin dit jaar is zijn onderneming verhuisd van Eindhoven naar Horn.

Wanneer je leven uit balans is door stress, (faal)angst, depressiviteit, onzekerheid of overgewicht helpt coaching, counseling, hypnose of IEMT je bewust worden van belemmerende overtuigingen en transformeren deze naar versterkende overtuigingen. Hierdoor krijg je een ander beeld van de werkelijkheid en een nieuwe kijk op jezelf, waardoor bijbehorende klachten en gedrag kunnen verdwijnen.

Hypnose helpt ook bij het stoppen met roken. Hiervoor is een speciale behandeling beschikbaar. Namelijk de “Stoppen met roken zonder Terugval” behandeling. Het betreft een eenmalige behandeling en wanneer je binnen een half jaar een terugval hebt ben je welkom voor een gratis extra sessie. Maar deze extra behandeling is vrijwel nooit nodig. 

Benieuwd naar wat Transformose voor je kan betekenen? Bezoek de website en plan een gratis kennismakingsgesprek in.

Wellicht interessant