img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-8-2024 18:20

Cultureel Lint Weert 2024

Weert - 28 augustus 2024 - Cultureel Lint, hét jaarlijkse gratis cultuurfestival van Weert, vindt dit jaar plaats op zondag 22 september. Met meer dan 150 optredens op ruim 35 locaties in de binnenstad, belooft het een bruisende dag vol entertainment, kunst en cultuur voor alle leeftijden te worden. Van 13.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd programma boordevol muziek, dans, theater, literatuur, tentoonstellingen en nog veel meer. 

Cultureel Lint Weert

Voorproefje culturele seizoen

Cultureel Lint biedt een unieke gelegenheid om via gratis mini voorstellingen en meedoe-activiteiten een voorproefje te krijgen van het nieuwe culturele aanbod van de instellingen. En om kennis te maken met lokale talenten, cursisten en creatieve makers van diverse disciplines.

Veelzijdig programma

De muzikale programmering bevat een veelzijdigheid aan genres; van klassiek en rock tot traditionele folkmuziek, singer-songwriters, opzwepende Balkanmuziek en Afrikaanse beats. Daarnaast zullen diverse dansgroepen en breakdancers het podium op de Oelemarkt betreden met dynamische choreografieën en inspirerende moves. De straten en pleinen van Weert worden omgetoverd tot een levendig cultureel centrum.

Neem voor het complete programma een kijkje op de de website cultureellint.nl.

Over Cultureel Lint

Cultureel Lint is sinds 2011 hét gratis culturele hoogtepunt in de regio Weert. Het wordt georganiseerd door de vijf professionele culturele instellingen van Weert: Munttheater, RICK, poppodium De Bosuil, Bibliocenter en Museum W, samengebundeld onder de naam Stichting Cultureel Lint.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Johan Horst|Museum W (eerdere editie)

Wellicht interessant