img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

9-6-2024 12:44

Geniet van lokaal talent tijdens Gluren bij de buren 2024

Midden-Limburg - 9 juni 2024 - Het programma Gluren bij de Buren op zondag 30 juni is bekend. Dit jaar doen 29 gemeenten mee. Door heel Nederland zijn er 4.200 optredens in 1.400 tuinen. Stap op de fiets of wandel van optreden naar optreden, zo kun je tot wel zeven verschillende optredens bijwonen. Tijdens Gluren bij de Buren treedt lokaal talent op, letterlijk op het gras van de buren. In Midden-Limburg kun je terecht in de gemeente Roermond. 

Een grote verscheidenheid aan podiumkunstenaars betreedt de buurtpodia. Ontdek jazzbands rond de vijver, ontdek improvisatietheater met potten en planten als props of ontdek dansers tussen de hortensia’s. 

Alle optredens duren 30 minuten en vinden plaats tussen 13.00 en 18.00 uur in tuinen bij jou in de buurt. Je woont de optredens bij zonder reservering en op basis van een vrijwillige bijdrage.

Programma in Roermond

Op deze webpagina van glurenbijdeburen.nl staan alle adressen en optredens vermeld in de gemeente Roermond en kun je je route uitstippelen.

Overige deelnemende gemeenten in Limburg

Naast Roermond doen in onze provincie ook de gemeenten Venlo, Heerlen, Maastricht en Sittard-Geleen mee. Op deze webpagina van glurenbijdeburen.nl kun je de gemeente aanklikken waar je graag naar toe wilt en vind je het gehele programma in die gemeente.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Foto's Gluren bij de Buren (foto 1 Kyman Cheng, foto 2 Kai Zwaferink)
090624/HvL

Wellicht interessant